Sylvana Simons vertelt bij Jinek waarom ze een zetel haalt: "Mensen kennen ons beter"

Sylvana Simons vertelt bij Jinek waarom ze een zetel haalt: "Mensen kennen ons beter"

Sylvana Simons doet, net als vier jaar geleden, weer mee aan de Tweede Kamerverkiezingen. Dit keer met haar partij Bij1, waar deze vier jaar geleden nog Artikel1 heette. Simons rekent stiekem op succes (minstens één zetel in de Tweede Kamer) omdat de partij professioneler is geworden en "mensen kennen ons beter".

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 1 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 1 maart terugkijken bij Gids.tv.

<em>Sylvana Simons</em> vertelt bij <em>Jinek</em> waarom ze een zetel haalt: &quot;Mensen kennen ons beter&quot; Sylvana Simons doet, net als vier jaar geleden, weer mee aan de Tweede Kamerverkiezingen. Dit keer met haar partij Bij1, waar deze vier jaar geleden nog Artikel1 heette. Simons rekent stiekem op succes (minstens één zetel in de Tweede Kamer) omdat de partij professioneler is geworden en "mensen kennen ons beter". Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 1 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 1 maart terugkijken bij Gids.tv. Richard de MosSimons was niet de enige lijsttrekker van een "kleine" partij die aanschoof in Jinek. Ook de lijsttrekkers van Volt (Laurens Dassen) en Code Oranje (Richard de Mos) waren te gast. Zij staan er allemaal redelijk voor in de peilingen en mogen misschien hopen op een Tweede Kamerzetel. Waarom moeten we op deze partijen stemmen? Het trio probeert ons te overtuigen bij Jinek. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Sylvana Simons vertelt bij Jinek waarom ze een zetel haalt: "Mensen kennen ons beter"

Richard de Mos
Simons was niet de enige lijsttrekker van een "kleine" partij die aanschoof in Jinek. Ook de lijsttrekkers van Volt (Laurens Dassen) en Code Oranje (Richard de Mos) waren te gast. Zij staan er allemaal redelijk voor in de peilingen en mogen misschien hopen op een Tweede Kamerzetel. Waarom moeten we op deze partijen stemmen? Het trio probeert ons te overtuigen bij Jinek.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Sylvana Simons vertelt bij Jinek waarom ze een zetel haalt: "Mensen kennen ons beter" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier