Jinek gemist? Beau over nieuwe programma Beau in Floradorp

Jinek gemist? Beau over nieuwe programma Beau in Floradorp

Voor zijn nieuwe programma Beau in Floradorp dook Beau van Erven Dorens in de bijzondere Amsterdamse wijk Floradorp, die worstelt met een enigszins negatieve reputatie. Wat is het grootste probleem in die buurt? "Ik denk toch echt schulden, problemen met geld. En ook een ontzettend wantrouwen tegen de overheid en de gemeente", vertelt de presentator.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 1 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 1 maart terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek gemist?</em> Beau over nieuwe programma <em>Beau in Floradorp</em> Voor zijn nieuwe programma Beau in Floradorp dook Beau van Erven Dorens in de bijzondere Amsterdamse wijk Floradorp, die worstelt met een enigszins negatieve reputatie. Wat is het grootste probleem in die buurt? "Ik denk toch echt schulden, problemen met geld. En ook een ontzettend wantrouwen tegen de overheid en de gemeente", vertelt de presentator. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 1 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 1 maart terugkijken bij Gids.tv. Het nieuwe programma Beau in Floradorp is vanaf dinsdag 2 maart wekelijks rond 21.25 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Beau in Floradorp terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Jinek gemist? Beau over nieuwe programma Beau in Floradorp

Het nieuwe programma Beau in Floradorp is vanaf dinsdag 2 maart wekelijks rond 21.25 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Beau in Floradorp terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Beau over nieuwe programma Beau in Floradorp of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier