Video: Crowdfundingsactie gestart na boete open terras in Breda

Video: Crowdfundingsactie gestart na boete open terras in Breda

Na krap een half uur open te zijn geweest worden de terrassen die vandaag open zijn gegaan in Breda ontruimd. Nadat vier handhavers met uitbater Johan de Vos in gesprek zijn gegaan, is het volle terras ontmanteld. De gasten hadden inmiddels het eerste drankje al geserveerd gekregen. Het cafe in Breda kreeg een boete en er is nu een crowdfundingsactie gestart.

Bekijk hieronder de AD-video over de terrassen die opengaan en over de Crowdfundingsactie.

Video: <em>Crowdfundingsactie</em> gestart na <em>boete</em> open terras in <em>Breda</em> Na krap een half uur open te zijn geweest worden de terrassen die vandaag open zijn gegaan in Breda ontruimd. Nadat vier handhavers met uitbater Johan de Vos in gesprek zijn gegaan, is het volle terras ontmanteld. De gasten hadden inmiddels het eerste drankje al geserveerd gekregen. Het cafe in Breda kreeg een boete en er is nu een crowdfundingsactie gestart. Bekijk hieronder de AD-video over de terrassen die opengaan en over de Crowdfundingsactie. Bekijk ook Video: Horeca is het beu en opent 2 maart de terrassen: "De koek is op" Bekijk deze video » Video: terras Breda weer open voor publiek, ondanks verbod Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Crowdfundingsactie gestart na boete open terras in Breda


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Crowdfundingsactie gestart na boete open terras in Breda of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier