Zien: Henk Krol begint een Bed and Breakfast na afscheid in Tweede Kamer

Zien: Henk Krol begint een Bed and Breakfast na afscheid in Tweede Kamer

Met veel geruzie en geroddel verliet Henk Krol vorig jaar mei zijn oude partij 50PLUS. Nu probeert Henk Krol via zijn eigen partij 'Lijst Henk Krol' een plekje te veroveren in de Tweede Kamer, helaas voor Henk blijft zijn partij in de peilingen van Maurice de Hond hangen op nul zetels. De politicus staat op het punt om een bijzondere move te maken na zijn politieke afscheid.

Bekijk de video van Omroep PowNew hieronder.

Zien: <em>Henk Krol</em> begint een <em>Bed and Breakfast</em> na afscheid in Tweede Kamer Met veel geruzie en geroddel verliet Henk Krol vorig jaar mei zijn oude partij 50PLUS. Nu probeert Henk Krol via zijn eigen partij 'Lijst Henk Krol' een plekje te veroveren in de Tweede Kamer, helaas voor Henk blijft zijn partij in de peilingen van Maurice de Hond hangen op nul zetels. De politicus staat op het punt om een bijzondere move te maken na zijn politieke afscheid. Bekijk de video van Omroep PowNew hieronder. Bekijk ook Henk Krol bij Op1: moeten de verkiezingen worden uitgesteld vanwege corona? Bekijk deze video » De Vooravond gemist? Lijsttrekker Henk Krol wil andere naam voor zijn partij Bekijk deze video »
Politiek :
Zien: Henk Krol begint een Bed and Breakfast na afscheid in Tweede Kamer


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Henk Krol begint een Bed and Breakfast na afscheid in Tweede Kamer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier