Nieuw bij RTL 5: Politie Dienst Infra is elke dinsdag te zien

Nieuw bij RTL 5: Politie Dienst Infra is elke dinsdag te zien

Het werk van de Dienst Infra van de Nationale Politie wordt gevolgd. Deze dienst houdt zich bezig met bijzondere werkzaamheden op en onder water, in de lucht, op het spoor en op de snelwegen. Niet alleen de dagelijkse werkzaamheden komen in beeld, maar de specialisten zijn ook openhartig over hun ervaringen en wat die met hen doen.

Bekijk hieronder de promo van Politie Dienst Infra.

Politie Dienst Infra is elke dinsdag om 20:30 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de afleveringen en fragmenten van Politie Dienst Infra terugkijken via Gids.tv.

Nieuw bij RTL 5: <em>Politie Dienst Infra</em> is elke dinsdag te zien Het werk van de Dienst Infra van de Nationale Politie wordt gevolgd. Deze dienst houdt zich bezig met bijzondere werkzaamheden op en onder water, in de lucht, op het spoor en op de snelwegen. Niet alleen de dagelijkse werkzaamheden komen in beeld, maar de specialisten zijn ook openhartig over hun ervaringen en wat die met hen doen. Bekijk hieronder de promo van Politie Dienst Infra. Politie Dienst Infra is elke dinsdag om 20:30 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de afleveringen en fragmenten van Politie Dienst Infra terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Bekijk De Kluis #6: Echte politie pleegt een overval bij StukTV Bekijk deze video » Video: Politie maakt einde aan bomvolle terrassen in binnenstad van Breda Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw bij RTL 5: Politie Dienst Infra is elke dinsdag te zien of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV