Opsporing Verzocht gemist? Inbrekers parfumerie Deventer maken kar vol herengeuren buit

Opsporing Verzocht gemist? Inbrekers parfumerie Deventer maken kar vol herengeuren buit

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 2 maart. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 2 maart terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? Inbrekers parfumerie <em>Deventer</em> maken kar vol herengeuren buit Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 2 maart. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 2 maart terugkijken. Maandag 2 november wordt de parfumerie Pourvous in Deventer opgeschrikt door overvallers. In de nacht breken zij de deur open en laden zij dure mannenparfums in. Het gaat hierbij om twee daders die met een karretje de buit vervoeren. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht gemist? Inbrekers parfumerie Deventer maken kar vol herengeuren buit

Maandag 2 november wordt de parfumerie Pourvous in Deventer opgeschrikt door overvallers. In de nacht breken zij de deur open en laden zij dure mannenparfums in. Het gaat hierbij om twee daders die met een karretje de buit vervoeren.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht gemist? Inbrekers parfumerie Deventer maken kar vol herengeuren buit of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier