Wilders vraagt Baudet: "Hoe is het met Theo Hiddema?" (video)

Wilders vraagt Baudet: "Hoe is het met Theo Hiddema?" (video)

Thierry Baudet kreeg woensdagochtend een persoonlijke vraag van Geert Wilders voorgeschoteld: "Hoe gaat het met onze vriend Theo Hiddema, en met zijn kat Bram?" Het voormalig FvD-kamerlid wordt gemist in Den Haag, zo blijkt. Baudet blijkt nog geregeld contact te hebben: "Eergisteren was ik nog rustig bij Theo op het stoepje voor. Er was even sprake van dat hij mijn raadsman zou worden, want ik word vervolgd wegens handenschudden en haring eten op Urk."

Bram
En hoe gaat het met Bram? "Heel goed. Bram is alleen maar sterker geworden tijdens de lockdown en heeft nieuwe spellen met Theo ontdekt." Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder.

Wilders vraagt Baudet: &quot;Hoe is het met <em>Theo Hiddema</em>?&quot; (video) Thierry Baudet kreeg woensdagochtend een persoonlijke vraag van Geert Wilders voorgeschoteld: "Hoe gaat het met onze vriend Theo Hiddema, en met zijn kat Bram?" Het voormalig FvD-kamerlid wordt gemist in Den Haag, zo blijkt. Baudet blijkt nog geregeld contact te hebben: "Eergisteren was ik nog rustig bij Theo op het stoepje voor. Er was even sprake van dat hij mijn raadsman zou worden, want ik word vervolgd wegens handenschudden en haring eten op Urk." BramEn hoe gaat het met Bram? "Heel goed. Bram is alleen maar sterker geworden tijdens de lockdown en heeft nieuwe spellen met Theo ontdekt." Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder.
TV :
Wilders vraagt Baudet: "Hoe is het met Theo Hiddema?" (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wilders vraagt Baudet: "Hoe is het met Theo Hiddema?" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier