Kees van der Staaij zingt bij Rutger Castricum in De Hofkar: "Here, blijf bij mij"

Kees van der Staaij zingt bij Rutger Castricum in De Hofkar: "Here, blijf bij mij"

Rutger Castricum maakte ooit furore als opdringerige reporter, die bij politici het bloed onder de nagels vandaan wist te halen. Tegenwoordig pakt hij het rustiger aan en rijdt hij een rondje met ze in De Hofkar. Kees van der Staaij besloot op de achterbank zelfs tot kerkelijk gezang: "Here, blijf bij mij."

Tegen vaccinatiedwang
Van der Staaij is één van de meest ervaren politici in de Tweede Kamer en is al jaren de lijsttrekker van de SGP. Hij vertelt tegen Castricum dat zijn partij ooit, ruim honderd jaar geleden, werd opgericht tégen vaccinatiedwang. Dat thema speelt ook nu weer een belangrijke rol vanwege de coronacrisis.

Bekijk het fragment uit De Hofkar hieronder.

De Hofkar is vanaf woensdag 3 maart elke dag rond 22.10 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van De Hofkar terugkijken bij Gids.tv.

<em>Kees van der Staaij</em> zingt bij Rutger Castricum in <em>De Hofkar</em>: &quot;Here, blijf bij mij&quot; Rutger Castricum maakte ooit furore als opdringerige reporter, die bij politici het bloed onder de nagels vandaan wist te halen. Tegenwoordig pakt hij het rustiger aan en rijdt hij een rondje met ze in De Hofkar. Kees van der Staaij besloot op de achterbank zelfs tot kerkelijk gezang: "Here, blijf bij mij." Tegen vaccinatiedwangVan der Staaij is één van de meest ervaren politici in de Tweede Kamer en is al jaren de lijsttrekker van de SGP. Hij vertelt tegen Castricum dat zijn partij ooit, ruim honderd jaar geleden, werd opgericht tégen vaccinatiedwang. Dat thema speelt ook nu weer een belangrijke rol vanwege de coronacrisis. Bekijk het fragment uit De Hofkar hieronder. De Hofkar is vanaf woensdag 3 maart elke dag rond 22.10 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van De Hofkar terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Nieuwsuur: Kees van der Staaij aangepakt door Mariëlle Tweebeeke Bekijk deze video » Kees van der Staaij: "Ook oog hebben voor donkere kanten Islam" (video) Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kees van der Staaij zingt bij Rutger Castricum in De Hofkar: "Here, blijf bij mij" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier