Steenrijk, Straatarm: Moeder in tranen om middagje paardrijden met kinderen

Steenrijk, Straatarm: Moeder in tranen om middagje paardrijden met kinderen

Het armere gezin in Steenrijk, Straatarm mag paardrijden. De kinderen zijn superblij: "Ze voelen je aan. Ze voelen als je verdrietig bent", zegt een dochter over de paarden. "Ze gaven echt steun aan mij", voegt ze toe. "Ik kan niet uitleggen hoe ik me voel op dit moment. Het is een hele mooie dag", zegt de moeder. Bekijk het fragment van Steenrijk, Straatarm hieronder.

Steenrijk, Straatarm is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen en de mooiste fragmenten van Steenrijk, Straatarm terugkijken via Gids.tv.

<em>Steenrijk, Straatarm</em>: Moeder in tranen om <em>middagje paardrijden</em> met kinderen Het armere gezin in Steenrijk, Straatarm mag paardrijden. De kinderen zijn superblij: "Ze voelen je aan. Ze voelen als je verdrietig bent", zegt een dochter over de paarden. "Ze gaven echt steun aan mij", voegt ze toe. "Ik kan niet uitleggen hoe ik me voel op dit moment. Het is een hele mooie dag", zegt de moeder. Bekijk het fragment van Steenrijk, Straatarm hieronder. Steenrijk, Straatarm is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen en de mooiste fragmenten van Steenrijk, Straatarm terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Steenrijk, Straatarm: Puber dansend paskamer uit met merkkleding: "Nu of nooit" Bekijk deze video » Steenrijk, Straatarm: familie mag in Monaco privé-helikopter gebruiken Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Steenrijk, Straatarm: Moeder in tranen om middagje paardrijden met kinderen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier