Bekijk eerste beelden van nieuw RTL-programma De Verraders

Bekijk eerste beelden van nieuw RTL-programma De Verraders

De Verraders gemist? Kijk vanaf 13 maart elke aflevering terug via Gids.tv.

Vanaf zaterdag 13 maart is het spannende nieuwe programma De Verraders te zien op RTL 4. Achttien bekende Nederlanders strijden hier voor een waardevolle buit, maar er zijn drie Verraders in hun midden.

Saboteren
De verraders proberen de boel te saboteren en 'vermoorden' elke nacht een medekandidaat. Alle deelnemers zijn inmiddels bekend. De presentatie ligt in handen van Tijl Beckand. Bekijk hieronder de eerste beelden van De Verraders.

Het nieuwe programma De Verraders is vanaf zaterdag 13 maart wekelijks om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk eerste beelden van nieuw RTL-programma <em>De Verraders</em> De Verraders gemist? Kijk vanaf 13 maart elke aflevering terug via Gids.tv. Vanaf zaterdag 13 maart is het spannende nieuwe programma De Verraders te zien op RTL 4. Achttien bekende Nederlanders strijden hier voor een waardevolle buit, maar er zijn drie Verraders in hun midden. SaboterenDe verraders proberen de boel te saboteren en 'vermoorden' elke nacht een medekandidaat. Alle deelnemers zijn inmiddels bekend. De presentatie ligt in handen van Tijl Beckand. Bekijk hieronder de eerste beelden van De Verraders. Het nieuwe programma De Verraders is vanaf zaterdag 13 maart wekelijks om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Diederik Jekel vindt De Verraders heftigste spel ooit: ‘Dat sloopt je’ Bekijk deze video »
TV :
Bekijk eerste beelden van nieuw RTL-programma De Verraders


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk eerste beelden van nieuw RTL-programma De Verraders of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier