Marike Barendse in De Vooravond over spionne Leonie Brandt

Marike Barendse in De Vooravond over spionne Leonie Brandt

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 3 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 3 maart terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Marike Barendse in <em>De Vooravond</em> over spionne Leonie Brandt Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 3 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 3 maart terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Marike Barendse is vanvavond bij de Vooravond om te praten over spionage en de rijke geschiedenis van de Nederlandse inlichtingendienst. In de 'Roaring Twenties' was Leonie Brandt een van de interessantste spionne's van haar tijd en Marike Barendse vertelt waarom. Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Marike Barendse in De Vooravond over spionne Leonie Brandt

Marike Barendse is vanvavond bij de Vooravond om te praten over spionage en de rijke geschiedenis van de Nederlandse inlichtingendienst. In de 'Roaring Twenties' was Leonie Brandt een van de interessantste spionne's van haar tijd en Marike Barendse vertelt waarom.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Marike Barendse in De Vooravond over spionne Leonie Brandt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier