Op1 gemist? Verpleeghuis gooit dementerende vrouw in quarantaine na wandeling

Op1 gemist? Verpleeghuis gooit dementerende vrouw in quarantaine na wandeling

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 3 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 3 maart terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Verpleeghuis gooit <em>dementerende</em> vrouw in <em>quarantaine</em> na wandeling Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 3 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 3 maart terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Het verpleeghuis waarin de moeder van Karin Fleur werkzaam is reageerde woedend op de wandeling die Karin en haar moeder samen maakten in het bos vorige week. Volgens het verpleeghuis was het tegen de regels om buiten te gaan wandelen. De moeder van Karin Fleur moest verplicht tien dagen in quarantaine van het verpleeghuis. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Verpleeghuis gooit dementerende vrouw in quarantaine na wandeling

Het verpleeghuis waarin de moeder van Karin Fleur werkzaam is reageerde woedend op de wandeling die Karin en haar moeder samen maakten in het bos vorige week. Volgens het verpleeghuis was het tegen de regels om buiten te gaan wandelen. De moeder van Karin Fleur moest verplicht tien dagen in quarantaine van het verpleeghuis.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Verpleeghuis gooit dementerende vrouw in quarantaine na wandeling of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier