Tricky Dick aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Tricky Dick aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Tricky Dick aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze vierdelige documentaireserie wordt de opkomst en val van Richard Nixon, de 37e president van de Verenigde Staten, getoond. Vier donderdagen rond 23:35 uur op NPO 2. MachtspositieVan januari 1969 tot augustus 1974 was Richard Nixon, bijgenaamd Tricky Dick, president van de Verenigde Staten. Hoe slaagde hij er na enkele nederlagen tóch in op die machtspositie te komen en hoe kwam na ruim vijf jaar zijn dramatische val tot stand? Deze serie laat het zien. WatergateschandaalVan zijn vroege politieke carrière in Californië, de baanbrekende Kennedy-Nixon-debatten, zijn vertrek én comeback, tot aan het Watergateschandaal en zijn uiteindelijke politieke neergang. De serie is volledig gebaseerd op archiefmateriaal en bevat niet eerder vertoonde beelden. Zien: Donald Trump noemt Twitter 'saai' sinds hij verbannen is Bekijk deze video » Donald Trump in speech: "Het is nog lang niet voorbij" (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In deze vierdelige documentaireserie wordt de opkomst en val van Richard Nixon, de 37e president van de Verenigde Staten, getoond. Vier donderdagen rond 23:35 uur op NPO 2.

Machtspositie
Van januari 1969 tot augustus 1974 was Richard Nixon, bijgenaamd Tricky Dick, president van de Verenigde Staten. Hoe slaagde hij er na enkele nederlagen tóch in op die machtspositie te komen en hoe kwam na ruim vijf jaar zijn dramatische val tot stand? Deze serie laat het zien.

Watergateschandaal
Van zijn vroege politieke carrière in Californië, de baanbrekende Kennedy-Nixon-debatten, zijn vertrek én comeback, tot aan het Watergateschandaal en zijn uiteindelijke politieke neergang. De serie is volledig gebaseerd op archiefmateriaal en bevat niet eerder vertoonde beelden.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tricky Dick aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier