Esther van Fenema in Goedemorgen Nederland: "Leerlingen leren te weinig"

Esther van Fenema in Goedemorgen Nederland: "Leerlingen leren te weinig"

Volgens de nieuwe partij NLBeter moet de coronacrisis aangegrepen worden om het Nederlandse onderwijssysteem flink op de schop te nemen. Dat zegt lijsttrekker Esther van Fenema in Goedemorgen Nederland. Haar partij wil 'minder geld naar kantoor en meer aan de klas'. De kwaliteit van het onderwijs moet flink omhoog, omdat er bezuinigd wordt op docenten op dit moment.

Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hieronder. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt elke uitzending en de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Esther van Fenema in <em>Goedemorgen Nederland</em>: &quot;Leerlingen leren te weinig&quot; Volgens de nieuwe partij NLBeter moet de coronacrisis aangegrepen worden om het Nederlandse onderwijssysteem flink op de schop te nemen. Dat zegt lijsttrekker Esther van Fenema in Goedemorgen Nederland. Haar partij wil 'minder geld naar kantoor en meer aan de klas'. De kwaliteit van het onderwijs moet flink omhoog, omdat er bezuinigd wordt op docenten op dit moment. Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hieronder. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt elke uitzending en de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Joost Eerdmans wil terrassen openen: 'Doe het nou een keer!' (Goedemorgen Nederland) Bekijk deze video » Goedemorgen Nederland: Gezonde levensstijl wordt elitair Bekijk deze video »
TV :
Esther van Fenema in Goedemorgen Nederland: "Leerlingen leren te weinig"


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Esther van Fenema in Goedemorgen Nederland: "Leerlingen leren te weinig" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier