Zien: Glennis Grace flabbergasted na 'coronagrap': "Hoe kan dat nou?"

Zien: Glennis Grace flabbergasted na 'coronagrap': "Hoe kan dat nou?"

Glennis Grace is samen met haar vriendinnen te zien in haar nieuwste vlog. Omdat het gezellige trio aan het werk was, moesten ze een coronatest afnemen. Perfect moment op de Lady Of Soul in de maling te nemen, dachten de vriendinnen.

"Hoe kan dat nou?"
Glennis kreeg een negatieve uitslag, maar de twee andere meiden waren 'positief': "Dat meen je niet", vraagt Glennis. Ze schrikt zich dood: "Shit, hoe kan dat nou?" Een paar minuten lang houden de vriendinnen haar in spanning.

Bekijk hieronder de reactie van Glennis Grace bij 10:55 minuten.

Zien: <em>Glennis Grace</em> flabbergasted na 'coronagrap': &quot;Hoe kan dat nou?&quot; Glennis Grace is samen met haar vriendinnen te zien in haar nieuwste vlog. Omdat het gezellige trio aan het werk was, moesten ze een coronatest afnemen. Perfect moment op de Lady Of Soul in de maling te nemen, dachten de vriendinnen. "Hoe kan dat nou?"Glennis kreeg een negatieve uitslag, maar de twee andere meiden waren 'positief': "Dat meen je niet", vraagt Glennis. Ze schrikt zich dood: "Shit, hoe kan dat nou?" Een paar minuten lang houden de vriendinnen haar in spanning. Bekijk hieronder de reactie van Glennis Grace bij 10:55 minuten. Bekijk ook ZIEN: Ladies of Soul delen thuisoptreden op Valentijnsdag Bekijk deze video » Zien: Tino Martin zingt duetten met deze artiesten in Holland Casino Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Glennis Grace flabbergasted na 'coronagrap': "Hoe kan dat nou?"


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Glennis Grace flabbergasted na 'coronagrap': "Hoe kan dat nou?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier