Zien: Oprah-interview met prins Harry en Meghan zorgt voor groot drama

Zien: Oprah-interview met prins Harry en Meghan zorgt voor groot drama

Vorige maand maakten Harry Meghan bekend dat ze besloten hadden om definitief afstand te nemen van de koninklijke familie. In aanloop naar een interview met Oprah lijkt die breuk nog dieper te worden. "Dit is een koninklijke crisis en het loopt niet goed af", voorspelt schrijver Anna Pasternak.

Bekijk hieronder de video van EenVandaag.

Zien: <em>Oprah</em>-interview met <em>prins Harry</em> en <em>Meghan</em> zorgt voor groot drama Vorige maand maakten Harry Meghan bekend dat ze besloten hadden om definitief afstand te nemen van de koninklijke familie. In aanloop naar een interview met Oprah lijkt die breuk nog dieper te worden. "Dit is een koninklijke crisis en het loopt niet goed af", voorspelt schrijver Anna Pasternak. Bekijk hieronder de video van EenVandaag. Het grote Oprah Winfrey-interview met Harry en Meghan zie je dinsdag 9 maart om 20.30 uur bij Net5. Daarna kun je de special met Harry en Meghan terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Marc van der Linden in RTL Boulevard over bizar verhaal koninklijke familie Dubai: Bekijk deze video » Nieuwe teaser prins Harry en Meghan Markle bij Oprah Winfrey met ‘schokkende dingen’ Bekijk deze video » Meghan Markle in Oprah interview: "We hebben al zoveel verloren" (video) Bekijk deze video »
Royals :
Zien: Oprah-interview met prins Harry en Meghan zorgt voor groot drama

Het grote Oprah Winfrey-interview met Harry en Meghan zie je dinsdag 9 maart om 20.30 uur bij Net5. Daarna kun je de special met Harry en Meghan terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Oprah-interview met prins Harry en Meghan zorgt voor groot drama of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier