De Douane In Actie aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Douane In Actie aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Douane In Actie aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending In een nieuw seizoen van De Douane In Actie wordt de Nederlandse douane weer op de voet gevolgd. De afleveringen zijn elke donderdag om 20:30 uur op RTL 5. Onder waterDe douanebeambten zijn te vinden op vliegvelden en havens, maar voeren hun werkzaamheden ook onder water én in de lucht uit. RTL volgt de mensen die onze landsgrenzen, kust, zee- en luchthavens controleren op smokkelwaar. SpannendEén ding staat vast: hun werk is geen dag hetzelfde en brengt hen geregeld in spannende, soms zelfs gevaarlijke, situaties. SpeurhondIn de eerste aflevering vinden in Rotterdam douaniers een verdachte lading op een vrachtschip uit Zuid-Amerika. Op Schiphol reageert de speurhond op een reiziger met een rugtas uit het Caribisch gebied. En de wapenexperts verwonderen zich erover wat mensen allemaal per post versturen. Zien: grote politie-inval in Eemnes Bekijk deze video » Hilarische beelden: Eddy Zoëy moet tienduizenden euro’s portokosten betalen Bekijk deze video »
Uitzending :
De Douane In Actie aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In een nieuw seizoen van De Douane In Actie wordt de Nederlandse douane weer op de voet gevolgd. De afleveringen zijn elke donderdag om 20:30 uur op RTL 5.

Onder water
De douanebeambten zijn te vinden op vliegvelden en havens, maar voeren hun werkzaamheden ook onder water én in de lucht uit. RTL volgt de mensen die onze landsgrenzen, kust, zee- en luchthavens controleren op smokkelwaar.

Spannend
Eén ding staat vast: hun werk is geen dag hetzelfde en brengt hen geregeld in spannende, soms zelfs gevaarlijke, situaties.

Speurhond
In de eerste aflevering vinden in Rotterdam douaniers een verdachte lading op een vrachtschip uit Zuid-Amerika. Op Schiphol reageert de speurhond op een reiziger met een rugtas uit het Caribisch gebied. En de wapenexperts verwonderen zich erover wat mensen allemaal per post versturen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De douane in actie

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Douane In Actie aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier