Op1 gemist? Wopke Hoekstra wil drugscriminelen harder aanpakken

Op1 gemist? Wopke Hoekstra wil drugscriminelen harder aanpakken

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 4 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 4 maart terugkijken bij Gids.tv.

De verkiezingen komen eraan en dat betekent dat politici zich nog meer laten zien in de media. In Op1 geeft minister van Financiën en CDA-lijsttrekker Wopke Hoekstra zijn perspectief op criminaliteit in Nederland.

<em>Op1</em> gemist? Wopke Hoekstra wil drugscriminelen harder aanpakken Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 4 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 4 maart terugkijken bij Gids.tv. De verkiezingen komen eraan en dat betekent dat politici zich nog meer laten zien in de media. In Op1 geeft minister van Financiën en CDA-lijsttrekker Wopke Hoekstra zijn perspectief op criminaliteit in Nederland. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Wopke Hoekstra wil drugscriminelen harder aanpakken

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Wopke Hoekstra wil drugscriminelen harder aanpakken of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier