Docu Cheetah Family & Me gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu Cheetah Family & Me gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu Cheetah Family & Me gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond is het eerste deel van de tweedelige natuurdocumentaire 'Cheetah Family & Me' te zien op NPO 2. Volgende week vrijdag om 19:45 uur volgt deel twee. KwetsbaarDe cheeta is het snelste landroofdier op aarde, maar in deze adembenemende documentaire laat natuurfilmer Gordon Buchanan een kwetsbaardere kant zien van deze ontzagwekkende katachtige. StrijdZijn aanpak is uniek te noemen: hij volgt de Zuid-Afrikaanse cheetafamilies te voet. Van dichtbij ziet hij de emotionele, zinderende strijd die ze moeten leveren om zowel natuurlijke als door de mens veroorzaakte gevaren in de spectaculaire Kalahari te bezweren. Koffietijd: Vivian ging op poepexpeditie om gezonde drollen te vinden Bekijk deze video » Zien: deze afbreekbare mondkapjes worden na gebruik bloemetjes Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanavond is het eerste deel van de tweedelige natuurdocumentaire 'Cheetah Family & Me' te zien op NPO 2. Volgende week vrijdag om 19:45 uur volgt deel twee.

Kwetsbaar
De cheeta is het snelste landroofdier op aarde, maar in deze adembenemende documentaire laat natuurfilmer Gordon Buchanan een kwetsbaardere kant zien van deze ontzagwekkende katachtige.

Strijd
Zijn aanpak is uniek te noemen: hij volgt de Zuid-Afrikaanse cheetafamilies te voet. Van dichtbij ziet hij de emotionele, zinderende strijd die ze moeten leveren om zowel natuurlijke als door de mens veroorzaakte gevaren in de spectaculaire Kalahari te bezweren.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Docu Cheetah Family & Me gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier