Vrijdag in de 5 Uur Show: Jesse Klaver en Mell & Vintage Future

Vrijdag in de 5 Uur Show: Jesse Klaver en Mell & Vintage Future

Carolina Lo Galbo of Brecht van Hulten presenteert vrijdag weer een nieuwe aflevering van de 5 Uur Show. Dit zijn de gasten en onderwerpen:

  • Jesse Klaver, de lijsttrekker van GroenLinks
  • De Nederlandse band Mell & Vintage Future speelt hun nieuwe single
  • Politiek verslaggever Peter Winterman is de sidekick
  • Het laatste nieuws

Bekijk de aankondiging van de 5 Uur Show van vrijdag hieronder

Vrijdag in de <em>5 Uur Show</em>: Jesse Klaver en Mell &amp; Vintage Future Carolina Lo Galbo of Brecht van Hulten presenteert vrijdag weer een nieuwe aflevering van de 5 Uur Show. Dit zijn de gasten en onderwerpen: Jesse Klaver, de lijsttrekker van GroenLinks De Nederlandse band Mell & Vintage Future speelt hun nieuwe single Politiek verslaggever Peter Winterman is de sidekick Het laatste nieuws Bekijk de aankondiging van de 5 Uur Show van vrijdag hieronder De 5 Uur Show is elke werkdag om 16.50 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Jesse Klaver over zijn carrière vóór de politiek in De Vooravond Bekijk deze video »
TV :
Vrijdag in de 5 Uur Show: Jesse Klaver en Mell & Vintage Future

De 5 Uur Show is elke werkdag om 16.50 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in de 5 Uur Show: Jesse Klaver en Mell & Vintage Future of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier