Paus Franciscus bezoekt Irak: bekijk de historische beelden

Paus Franciscus bezoekt Irak: bekijk de historische beelden

Paus Franciscus heeft vrijdag een bezoek gebracht aan Irak. Dit is nogal bijzonder te noemen, aangezien hij de eerste Paus ooit is die het land bezoekt. Hij blijft hier vier dagen om christelijke gemeenschappen te bezoeken, dit is de eerste buitenlandse reis van de 84-jarige Paus tijdens de coronacrisis.

Bekijk de historische beelden van het bezoek van de Paus aan Irak in de AD-video hieronder.

<em>Paus Franciscus</em> bezoekt Irak: bekijk de historische beelden Paus Franciscus heeft vrijdag een bezoek gebracht aan Irak. Dit is nogal bijzonder te noemen, aangezien hij de eerste Paus ooit is die het land bezoekt. Hij blijft hier vier dagen om christelijke gemeenschappen te bezoeken, dit is de eerste buitenlandse reis van de 84-jarige Paus tijdens de coronacrisis. Bekijk de historische beelden van het bezoek van de Paus aan Irak in de AD-video hieronder. Video: Paus Franciscus spreekt op kerstavonddienst voor halflege kerk Bekijk deze video » Video: Paus Franciscus vertrokken naar Irak Bekijk deze video »
Nieuws :
Paus Franciscus bezoekt Irak: bekijk de historische beelden


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Paus Franciscus bezoekt Irak: bekijk de historische beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier