Beck gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Beck gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Beck gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Bekijk trailer Beck seizoen 8 (vanaf zaterdag 6 maart te zien op NPO 3) Bekijk deze video » Vanaf vanavond is het achtste seizoen van de Zweedse misdaaddramaserie Beck elke zaterdag met dubbele afleveringen vanaf 20:25 uur te zien op NPO 3. SpeurderDe serie gaat over Martin Beck, inspecteur bij de Zweedse moordbrigade. Hij is een intelligent speurder, die ongeëvenaard is in het maken van analyses en het afnemen van verhoren. LichaamIn de eersteaflevering van het nieuwe seizoen wordt op een verlaten plek het levenloze lichaam van de zeventienjarige Sandor Mokhtar gevonden. Becks team komt in actie. Het politie-onderzoek leidt hen naar een narcotica-netwerk. Undercover-operatieOm een al maanden lopende undercover-operatie naar datzelfde netwerk niet te verstoren, dienen Beck en zijn mensen uiterst behoedzaam te werk te gaan. Dat leidt tot de nodige spanningen. Zien: trailer The Handmaid's Tale: seizoen 4 belooft weer bloedstollend spannend te worden Bekijk deze video » Bekijk de officiële trailer van Sky Rojo: 19 maart te zien op Netflix Bekijk deze video »
Uitzending :
Beck gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vanaf vanavond is het achtste seizoen van de Zweedse misdaaddramaserie Beck elke zaterdag met dubbele afleveringen vanaf 20:25 uur te zien op NPO 3.

Speurder
De serie gaat over Martin Beck, inspecteur bij de Zweedse moordbrigade. Hij is een intelligent speurder, die ongeëvenaard is in het maken van analyses en het afnemen van verhoren.

Lichaam
In de eersteaflevering van het nieuwe seizoen wordt op een verlaten plek het levenloze lichaam van de zeventienjarige Sandor Mokhtar gevonden. Becks team komt in actie. Het politie-onderzoek leidt hen naar een narcotica-netwerk.

Undercover-operatie
Om een al maanden lopende undercover-operatie naar datzelfde netwerk niet te verstoren, dienen Beck en zijn mensen uiterst behoedzaam te werk te gaan. Dat leidt tot de nodige spanningen.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV