Big Brother: bewoners in tranen als ze brief schrijven naar thuisfront

Big Brother: bewoners in tranen als ze brief schrijven naar thuisfront

In Big Brother krijgen de bewoners de kans om een brief te schrijven naar hun vrienden en familie. De meesten moeten hun geliefden al lange tijd missen, en het schrijven maakt dan ook heel wat emoties los.

Bekijk het fragment van Big Brother in de video hieronder.

Big Brother is iedere werkdag om 21:30 uur te zien op RTL 5 en Videoland. Daarnaast wordt iedere donderdagavond op datzelfde tijdstip een liveshow uitgezonden en kun je 24/7 twee livestreams bekijken op Videoland. Je kunt alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.

<em>Big Brother</em>: bewoners in tranen als ze brief schrijven naar thuisfront In Big Brother krijgen de bewoners de kans om een brief te schrijven naar hun vrienden en familie. De meesten moeten hun geliefden al lange tijd missen, en het schrijven maakt dan ook heel wat emoties los. Bekijk het fragment van Big Brother in de video hieronder. Big Brother is iedere werkdag om 21:30 uur te zien op RTL 5 en Videoland. Daarnaast wordt iedere donderdagavond op datzelfde tijdstip een liveshow uitgezonden en kun je 24/7 twee livestreams bekijken op Videoland. Je kunt alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv. Big Brother: vrouwen verwennen de mannen na hereniging voor geheime opdracht Bekijk deze video » Big Brother: Mike blikt terug met blij gevoel: 'Nergens spijt van' Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Big Brother: bewoners in tranen als ze brief schrijven naar thuisfront of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier