PlayStation 5-fan Joe gelooft z'n oren niet: "Hoezo maak je het niet open?!"

PlayStation 5-fan Joe gelooft z'n oren niet: "Hoezo maak je het niet open?!"

Gamend Nederland wil PlayStation 5 en je moet heel veel geluk hebben wil je PlayStation 5 in huis hebben. Nu heeft Daan van Qmusic de PlayStation in zijn bezit en z'n collega's zijn mega jaloers. Daan vertelt dat hij hem binnen heeft, maar dat hij de doos niet niet heeft geopend: "Hoezo maak je dat ding niet open!?", schreeuwt Joe van de Intercom hysterisch.

Bekijk hieronder de Qmusic-video over Tom en Joe die hun oren niet geloven.

PlayStation 5-fan <em>Joe</em> gelooft z'n oren niet: &quot;Hoezo maak je het niet open?!&quot; Gamend Nederland wil PlayStation 5 en je moet heel veel geluk hebben wil je PlayStation 5 in huis hebben. Nu heeft Daan van Qmusic de PlayStation in zijn bezit en z'n collega's zijn mega jaloers. Daan vertelt dat hij hem binnen heeft, maar dat hij de doos niet niet heeft geopend: "Hoezo maak je dat ding niet open!?", schreeuwt Joe van de Intercom hysterisch. Bekijk hieronder de Qmusic-video over Tom en Joe die hun oren niet geloven. Bekijk ook Vrouw slaapt voor winkel om playstation 5 te bemachtigen (video) Bekijk deze video » Video: Dit is waarom PlayStation 5 niet genoeg geproduceerd worden Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op PlayStation 5-fan Joe gelooft z'n oren niet: "Hoezo maak je het niet open?!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV