NOS Jeugdjournaal: Renée en Rocky over hun avonturen in Wie is de Mol?

NOS Jeugdjournaal: Renée en Rocky over hun avonturen in Wie is de Mol?

<em>NOS Jeugdjournaal</em>: Renée en Rocky over hun avonturen in <em>Wie is de Mol</em>? De Mol is ontmaskerd. Dit jaar was actrice Renée Fokker de Mol. Straatvoetbalster Rocky Hehakaija had haar in de gaten en heeft dit seizoen gewonnen. Nog nooit was de pot zo laag. Dat kwam natuurlijk door mol-acties van Renée, maar ook door de kandidaten. Het Jeugdjournaal sprak de Mol en de winnaar. Bekijk de video van Het Jeugdjournaal hierboven. Bekijk ook Zien: verklapt deze hint dat Renée De Mol is? Bekijk deze video » RTL Boulevard: WIDM-afvaller Charlotte heeft genoten van zoektocht naar De Mol Bekijk deze video » ZIEN: Dit is de Mol van Wie is de Mol? 2021 (video) Bekijk deze video »
Wie is de Mol? :
NOS Jeugdjournaal: Renée en Rocky over hun avonturen in Wie is de Mol?

De Mol is ontmaskerd. Dit jaar was actrice Renée Fokker de Mol. Straatvoetbalster Rocky Hehakaija had haar in de gaten en heeft dit seizoen gewonnen. Nog nooit was de pot zo laag. Dat kwam natuurlijk door mol-acties van Renée, maar ook door de kandidaten. Het Jeugdjournaal sprak de Mol en de winnaar.

Bekijk de video van Het Jeugdjournaal hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op NOS Jeugdjournaal: Renée en Rocky over hun avonturen in Wie is de Mol? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier