Zondag met Lubach gemist? Premier Mark Rutte begrijpt niets van het coronavirus

Zondag met Lubach gemist? Premier Mark Rutte begrijpt niets van het coronavirus

Als iemand het coronavirus begrijpt, dan is het onze premier. Dat zou je tenminste denken. Mark Rutte blijkt echter totaal geen kaas te hebben gegeten van het virus, als we Lubach moeten geloven.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Zondag met Lubach op zondag 7 maart. Je kunt hier ook de hele uitzending van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>Zondag met Lubach</em> gemist? Premier <em>Mark Rutte</em> begrijpt niets van het coronavirus Als iemand het coronavirus begrijpt, dan is het onze premier. Dat zou je tenminste denken. Mark Rutte blijkt echter totaal geen kaas te hebben gegeten van het virus, als we Lubach moeten geloven. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Zondag met Lubach op zondag 7 maart. Je kunt hier ook de hele uitzending van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv. CrisisbestrijderRutte gebruikt het virus om zichzelf neer te zetten als de premier en crisisbestrijder. Maar eigenlijk begrijpt hij het virus helemaal niet. En dan hebben we het niet over het handenschud-moment, maar ook over een aantal momenten van een paar weken terug! Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv. Vanavond op tv: een nieuwe Zondag met Lubach Bekijk deze video »
TV :
Zondag met Lubach gemist? Premier Mark Rutte begrijpt niets van het coronavirus

Crisisbestrijder
Rutte gebruikt het virus om zichzelf neer te zetten als de premier en crisisbestrijder. Maar eigenlijk begrijpt hij het virus helemaal niet.

En dan hebben we het niet over het handenschud-moment, maar ook over een aantal momenten van een paar weken terug!

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zondag met Lubach gemist? Premier Mark Rutte begrijpt niets van het coronavirus of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier