Op zoek naar Maria gemist? Kijk de sing-off tussen Sanne en Tessa terug

Op zoek naar Maria gemist? Kijk de sing-off tussen Sanne en Tessa terug

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op zoek naar Maria van zondag 7 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op zoek naar Maria terugkijken op Gids.tv.

<em>Op zoek naar Maria</em> gemist? Kijk de sing-off tussen Sanne en Tessa terug Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op zoek naar Maria van zondag 7 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op zoek naar Maria terugkijken op Gids.tv. Na een spannende strijd staan er twee Maria’s in de bloedstollende sing off. Welke van de twee dames kan Pia Douwes overtuigen van haar talenten, en komt terug in liveshow 4? Bekijk het complete optreden uit Op zoek naar Maria hierboven. Je kunt alle afleveringen van Op zoek naar Maria terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Op zoek naar Maria gemist? Kijk de sing-off tussen Sanne en Tessa terug

Na een spannende strijd staan er twee Maria’s in de bloedstollende sing off. Welke van de twee dames kan Pia Douwes overtuigen van haar talenten, en komt terug in liveshow 4?

Bekijk het complete optreden uit Op zoek naar Maria hierboven. Je kunt alle afleveringen van Op zoek naar Maria terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op zoek naar Maria gemist? Kijk de sing-off tussen Sanne en Tessa terug of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier