Zondag met Lubach gemist? Mogen 70-plussers straks weer feesten?

Zondag met Lubach gemist? Mogen 70-plussers straks weer feesten?

Er worden steeds meer mensen gevaccineerd, maar nu is de vraag: hoeveel extra vrijheid mag een prik opleveren? Niet iedereen vindt een vaccinatiepaspoort eerlijk en sommigen laten zich zelfs helemaal niet vaccineren.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Zondag met Lubach op zondag 7 maart. Je kunt hier ook de hele uitzending van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>Zondag met Lubach</em> gemist? Mogen 70-plussers straks weer feesten? Er worden steeds meer mensen gevaccineerd, maar nu is de vraag: hoeveel extra vrijheid mag een prik opleveren? Niet iedereen vindt een vaccinatiepaspoort eerlijk en sommigen laten zich zelfs helemaal niet vaccineren. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Zondag met Lubach op zondag 7 maart. Je kunt hier ook de hele uitzending van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv. Maar als je je niet laat vaccineren breng je de volksgezondheid in gevaar, want hoe meer mensen het vaccin weigeren, hoe meer het rond zal blijven gaan en muteren. Lubach zit in een spagaat, maar één ding weet hij wel: de 70-plussers gaan keihard feesten! Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv. Vanavond op tv: een nieuwe Zondag met Lubach Bekijk deze video »
TV :
Zondag met Lubach gemist? Mogen 70-plussers straks weer feesten?

Maar als je je niet laat vaccineren breng je de volksgezondheid in gevaar, want hoe meer mensen het vaccin weigeren, hoe meer het rond zal blijven gaan en muteren. Lubach zit in een spagaat, maar één ding weet hij wel: de 70-plussers gaan keihard feesten!

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zondag met Lubach gemist? Mogen 70-plussers straks weer feesten? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier