Levy van Wilgen bij SPLNTR: "Nederland is veel te preuts"

Levy van Wilgen bij SPLNTR: "Nederland is veel te preuts"

Instagram en OnlyFans-model Levy van Wilgen, die daar naar eigen zeggen 100.000 euro per maand mee verdient, sprak zondagavond met Splinter Chabot over zijn business, het plaatsen van erotische foto's en video's op sociale media: "Ik vind dat we hier in Nederland veel te preuts doen."

Zorgen om imitatiegedrag?
Chabot vraagt zich af of hij zich geen zorgen maakt over imitatiegedag van jongeren, die ook snel rijk willen worden: "Het is 18+ en als je 18+ bent dan ben je op een leeftijd waar je je eigen keuzes kan maken". Een echt antwoord op de vraag is dat niet maar het weerspiegelt wel de mening van Van Wilgen. Bekijk het fragment van SPLNTR hieronder.

Levy van Wilgen bij <em>SPLNTR</em>: &quot;Nederland is veel te preuts&quot; Instagram en OnlyFans-model Levy van Wilgen, die daar naar eigen zeggen 100.000 euro per maand mee verdient, sprak zondagavond met Splinter Chabot over zijn business, het plaatsen van erotische foto's en video's op sociale media: "Ik vind dat we hier in Nederland veel te preuts doen." Zorgen om imitatiegedrag?Chabot vraagt zich af of hij zich geen zorgen maakt over imitatiegedag van jongeren, die ook snel rijk willen worden: "Het is 18+ en als je 18+ bent dan ben je op een leeftijd waar je je eigen keuzes kan maken". Een echt antwoord op de vraag is dat niet maar het weerspiegelt wel de mening van Van Wilgen. Bekijk het fragment van SPLNTR hieronder. De talkshow Splntr! is elke zondag rond 21.45 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Splntr! terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Ferry Doedens deelt expliciete naaktbeelden op OnlyFans Bekijk deze video » Heftig: Samantha de Jong (Barbie) plaatst enorme tattoo nieuwe vriend op borst Bekijk deze video »
TV :
Levy van Wilgen bij SPLNTR: "Nederland is veel te preuts"

De talkshow Splntr! is elke zondag rond 21.45 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Splntr! terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Levy van Wilgen bij SPLNTR: "Nederland is veel te preuts" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier