Zien: volgens Partij tegen de Burger moeten politici trots zijn op Toeslagenaffaire

Zien: volgens Partij tegen de Burger moeten politici trots zijn op Toeslagenaffaire

Het satirische nieuwsmedium De Speld komt in de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen weer met een aantal hilarische video's van de Partij tegen de Burger. Zij vinden bijvoorbeeld dat politici trots moeten zijn op de Toeslagenaffaire.

Lees verder onder de video.

Zien: volgens <em>Partij tegen de Burger</em> moeten politici trots zijn op Toeslagenaffaire Het satirische nieuwsmedium De Speld komt in de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen weer met een aantal hilarische video's van de Partij tegen de Burger. Zij vinden bijvoorbeeld dat politici trots moeten zijn op de Toeslagenaffaire. Lees verder onder de video. Harder aanpakken"Wees niet zo verlegen. Duizenden burgers als vuil behandelen? Dat is verdomme iets om trots op te zijn!" aldus de 'lijsttrekker' van deze partij. Ook zegt hij dat burgers juist harder moeten worden aangepakt door de regering. En dat is nog niet alles: "Wij vinden het onverteerbaar dat een miljoen Nederlanders in armoede leven. Dat hadden er veel meer moeten zijn!" Bekijk de hilarische video van de Partij tegen de Burger hierboven. Bekijk ook RTL Verkiezingsdebat gemist? Bekijk debat tussen slachtoffer toeslagenaffaire en Mark Rutte Bekijk deze video » Jinek gemist? Renske Leijten (SP) over toeslagenaffaire die al veel langer speelt Bekijk deze video »
Humor :
Zien: volgens Partij tegen de Burger moeten politici trots zijn op Toeslagenaffaire

Harder aanpakken
"Wees niet zo verlegen. Duizenden burgers als vuil behandelen? Dat is verdomme iets om trots op te zijn!" aldus de 'lijsttrekker' van deze partij. Ook zegt hij dat burgers juist harder moeten worden aangepakt door de regering. En dat is nog niet alles: "Wij vinden het onverteerbaar dat een miljoen Nederlanders in armoede leven. Dat hadden er veel meer moeten zijn!"

Bekijk de hilarische video van de Partij tegen de Burger hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: volgens Partij tegen de Burger moeten politici trots zijn op Toeslagenaffaire of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV