Johan Vlemmix over interview Harry en Meghan: "Het kindje is spierwit!"

Johan Vlemmix over interview Harry en Meghan: "Het kindje is spierwit!"

Heel de wereld zat gisteravond voor de buis om te zien hoe prins Harry en zijn vrouw Meghan tegenover Oprah flink de vuile was buitenhingen over het leven op Buckingham Palace. Het loog er niet om: racisme, zelfmoordgedachten en familieruzies. Johan Vlemmix vertelt wat hij van dit interview vond.

Bekijk de video van Powned hieronder.

<em>Johan Vlemmix</em> over interview Harry en Meghan: &quot;Het kindje is spierwit!&quot; Heel de wereld zat gisteravond voor de buis om te zien hoe prins Harry en zijn vrouw Meghan tegenover Oprah flink de vuile was buitenhingen over het leven op Buckingham Palace. Het loog er niet om: racisme, zelfmoordgedachten en familieruzies. Johan Vlemmix vertelt wat hij van dit interview vond. Bekijk de video van Powned hieronder. Het interview van Oprah Winfrey met prins Harry en Meghan Markle is op dinsdag 9 maart om 20.30 uur te zien op Net5. Je kunt daarna het interview met Harry en Meghan terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Video: "Interview prins Harry en Meghan Markle nóg explosiever dan gedacht" Bekijk deze video » Interview met prins Harry en Meghan Markle: de 5 meest opvallende momenten Bekijk deze video »
Entertainment :
Johan Vlemmix over interview Harry en Meghan: "Het kindje is spierwit!"

Het interview van Oprah Winfrey met prins Harry en Meghan Markle is op dinsdag 9 maart om 20.30 uur te zien op Net5. Je kunt daarna het interview met Harry en Meghan terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Johan Vlemmix over interview Harry en Meghan: "Het kindje is spierwit!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV