Terugkijken: persconferentie Mark Rutte en Hugo de Jonge (8 maart)

Terugkijken: persconferentie Mark Rutte en Hugo de Jonge (8 maart)

Vanavond (8 maart) gaven demissionair premier Mark Rutte en demissionair minister Hugo de Jonge een persconferentie over de coronamaatregelen. Belangrijkste boodschap: de meeste maatregelen worden verlengd tot 30 maart.

Lees verder onder de video.

Terugkijken: persconferentie Mark Rutte en Hugo de Jonge (8 maart) Vanavond (8 maart) gaven demissionair premier Mark Rutte en demissionair minister Hugo de Jonge een persconferentie over de coronamaatregelen. Belangrijkste boodschap: de meeste maatregelen worden verlengd tot 30 maart. Lees verder onder de video. ZomerTot aan de zomer hebben we te maken met serieuze coronamaatregelen. Dat was de belangrijkste boodschap van het demissionair kabinet. "Het kantelpunt nadert dat het vaccin het overneemt van de maatregelen," zegt Mark Rutte. Hugo de Jonge benadrukt dat het de bedoeling is om na 30 maart de buitenterrassen weer te openen. Bekijk ook Video: politici in Den Haag kijken uit naar 'redelijk normale zomer' en tripje naar buitenland Bekijk deze video » Video: geen verwachte versoepelingen na Catshuisoverleg Bekijk deze video »
Nieuws :
Terugkijken: persconferentie Mark Rutte en Hugo de Jonge (8 maart)

Zomer
Tot aan de zomer hebben we te maken met serieuze coronamaatregelen. Dat was de belangrijkste boodschap van het demissionair kabinet. "Het kantelpunt nadert dat het vaccin het overneemt van de maatregelen," zegt Mark Rutte. Hugo de Jonge benadrukt dat het de bedoeling is om na 30 maart de buitenterrassen weer te openen.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Terugkijken: persconferentie Mark Rutte en Hugo de Jonge (8 maart) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier