Zien: dit zijn de gasten van de speciale Op1-uitzending van 8 maart

Zien: dit zijn de gasten van de speciale Op1-uitzending van 8 maart

Hieronder zie je de promo van de uitzending van Op1 van maandag 8 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 8 maart terugkijken bij Gids.tv.

Zien: dit zijn de gasten van de speciale <em>Op1</em>-uitzending van 8 maart Hieronder zie je de promo van de uitzending van Op1 van maandag 8 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 8 maart terugkijken bij Gids.tv. Maandag-duo van Op1 Hugo Logtenberg en Sophie Hilbrand zitten vanavond weer klaar voor een speciale uitzending van Op1. Vanuit de Melkweg in Amsterdam wordt het Pauw-Verkiezingsdebat besproken tussen Lilianne Ploumen en Sigrid Kaag. Bekijk de promo van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: dit zijn de gasten van de speciale Op1-uitzending van 8 maart

Maandag-duo van Op1 Hugo Logtenberg en Sophie Hilbrand zitten vanavond weer klaar voor een speciale uitzending van Op1. Vanuit de Melkweg in Amsterdam wordt het Pauw-Verkiezingsdebat besproken tussen Lilianne Ploumen en Sigrid Kaag.

Bekijk de promo van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: dit zijn de gasten van de speciale Op1-uitzending van 8 maart of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier