Ik vertrek met familie Wesseloo gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ik vertrek met familie Wesseloo gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ik vertrek met familie Wesseloo gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Dinsdag in Ik Vertrek: familie Wesseloo vertrekt naar Spanje Bekijk deze video » Ik Vertrek gemist? Birgitta in Nederland en Ton als huisvader in Spanje Bekijk deze video » Ik Vertrek: familie Wesseloo ziet weer toekomst in project Spanje Bekijk deze video » In deze aflevering van Ik Vertrek laat de familie Wesseloo het luxe leven achter zich om te beginnen aan een onzeker avontuur in Spanje, waar ze een terrein vol vakantiehuisjes en campers willen. ZakenreizenDe 47-jarige Birgitta heeft een hoge functie bij een bedrijf dat vorkheftrucks maakt. Haar werk bestaat niet alleen uit héél véél vergaderen, maar ook uit héél véél zakenreizen. Gelukkig is haar man Ton (49) de perfecte huisman; hij zorgt voor het huishouden en de kinderen Thomas (7) en Ruben (4). GezinslevenOndanks deze duidelijke taakverdeling mist Birgitta het gezinsleven. Het stel besluit daarom het roer om te gooien. Ze hebben een kavel van 27 duizend vierkante meter in de Spaanse provincie Alicante gekocht. WachtenOp dat terrein willen ze binnen 10 maanden maar liefst 86 vakantiehuisjes en 58 camperplaatsen realiseren. Om daar licenties voor te krijgen moeten ze heel veel wachten en daardoor besluit Birgitte weer terug naar Nederland te gaan om te werken. Precies het oude patroon dat de familie niet meer wilde... Ik Vertrek gemist? Familie Boerkamp viert carnaval in Italië én Nederland Bekijk deze video » Ik Vertrek: zoons Alwin en Bionda hebben ieder zo hun eigen toekomstplannen... Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In deze aflevering van Ik Vertrek laat de familie Wesseloo het luxe leven achter zich om te beginnen aan een onzeker avontuur in Spanje, waar ze een terrein vol vakantiehuisjes en campers willen.

Zakenreizen
De 47-jarige Birgitta heeft een hoge functie bij een bedrijf dat vorkheftrucks maakt. Haar werk bestaat niet alleen uit héél véél vergaderen, maar ook uit héél véél zakenreizen. Gelukkig is haar man Ton (49) de perfecte huisman; hij zorgt voor het huishouden en de kinderen Thomas (7) en Ruben (4).

Gezinsleven
Ondanks deze duidelijke taakverdeling mist Birgitta het gezinsleven. Het stel besluit daarom het roer om te gooien. Ze hebben een kavel van 27 duizend vierkante meter in de Spaanse provincie Alicante gekocht.

Wachten
Op dat terrein willen ze binnen 10 maanden maar liefst 86 vakantiehuisjes en 58 camperplaatsen realiseren. Om daar licenties voor te krijgen moeten ze heel veel wachten en daardoor besluit Birgitte weer terug naar Nederland te gaan om te werken. Precies het oude patroon dat de familie niet meer wilde...

Bekijk hier alle video's en artikelen van Ik Vertrek

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ik vertrek met familie Wesseloo gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier