Concert van Hoop gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Concert van Hoop gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Concert van Hoop gemist? Bekijk hier de hele uitzending Voor de tweede keer tijdens deze coronacrisis treden bekende artiesten op met hoopvolle muziek tijdens het Concert van Hoop. Met onder anderen Guus Meeuwis, Suzan & Freek en de 3JS.__ LiveshowBert van Leeuwen presenteert de liveshow vanuit een leeg Rotterdam Ahoy. De artiesten steken Nederland een hart onder de riem. Zo zingen de 3JS het lied 'Je vecht nooit alleen', met de tekst 'in je grootste zorg, zit de hoop verborgen, dat wie lief heeft overleeft'. MaatjeEr zijn ook hoopvolle verhalen van mensen die zich als maatje via het Oranje Fonds inzetten voor een ander, omdat juist nu niemand er alleen voor moet staan. Vrienden van Amstel LIVE 2021 gemist? Bekijk de hoogtepunten Bekijk deze video » Op1 gemist? André Hazes over aankomend concert: ''Binnen geen 1,5 meter'' Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Voor de tweede keer tijdens deze coronacrisis treden bekende artiesten op met hoopvolle muziek tijdens het Concert van Hoop. Met onder anderen Guus Meeuwis, Suzan & Freek en de 3JS.__

Liveshow
Bert van Leeuwen presenteert de liveshow vanuit een leeg Rotterdam Ahoy. De artiesten steken Nederland een hart onder de riem. Zo zingen de 3JS het lied 'Je vecht nooit alleen', met de tekst 'in je grootste zorg, zit de hoop verborgen, dat wie lief heeft overleeft'.

Maatje
Er zijn ook hoopvolle verhalen van mensen die zich als maatje via het Oranje Fonds inzetten voor een ander, omdat juist nu niemand er alleen voor moet staan.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Concert van Hoop gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier