Chantal Janzen voor de klas in Chantal's Beauty Camper: "Gooi je rekenboek op de grond"

Chantal Janzen voor de klas in Chantal's Beauty Camper: "Gooi je rekenboek op de grond"

Chantal Janzen staat vanavond in het RTL4-programma Chantal's Beauty Camper voor de klas. Ze vraagt de kinderen hun rekenboek op de grond te gooien en neemt een TikTok-video met hen op, terwijl de juf Suzanne onderhanden werd genomen door Fred van Leer en Leco van Zadelhoff.

Bekijk hieronder de promo van Chantal's Beauty Camper (woensdag 10 maart).

Chantal's Beauty Camper is elke woensdag te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Chantal's Beauty Camper terugkijken via Gids.tv.

<em>Chantal Janzen</em> voor de klas in <em>Chantal's Beauty Camper</em>: &quot;Gooi je rekenboek op de grond&quot; Chantal Janzen staat vanavond in het RTL4-programma Chantal's Beauty Camper voor de klas. Ze vraagt de kinderen hun rekenboek op de grond te gooien en neemt een TikTok-video met hen op, terwijl de juf Suzanne onderhanden werd genomen door Fred van Leer en Leco van Zadelhoff. Bekijk hieronder de promo van Chantal's Beauty Camper (woensdag 10 maart). Chantal's Beauty Camper is elke woensdag te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Chantal's Beauty Camper terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Video: Zoontje maakt het Chantal Janzen moeilijk tijdens toiletbezoek Bekijk deze video » Zien: Fred van Leer over bevallingstrauma: "Ik stond aan de verkeerde kant" Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Chantal Janzen voor de klas in Chantal's Beauty Camper: "Gooi je rekenboek op de grond" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier