LuckyTV: PvdA-lijsttrekker Lilianne Ploumen blijkt een robot te zijn

LuckyTV: PvdA-lijsttrekker Lilianne Ploumen blijkt een robot te zijn

Na een bijzonder heetgebakerde uitzending van Jinek koost LuckyTV voor een rustige afsluiting. In alle stilte ontvouwt zich een campagnefilmpje over PvdA-lijsttrekker Lilianne Ploumen, met een opvallende twist.

Hieronder zie je een video van LuckyTV. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle video's terug via Gids.tv.

<em>LuckyTV</em>: PvdA-lijsttrekker Lilianne Ploumen blijkt een robot te zijn Na een bijzonder heetgebakerde uitzending van Jinek koost LuckyTV voor een rustige afsluiting. In alle stilte ontvouwt zich een campagnefilmpje over PvdA-lijsttrekker Lilianne Ploumen, met een opvallende twist. Hieronder zie je een video van LuckyTV. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle video's terug via Gids.tv. RobotDe Partij van de Arbeid blijkt namelijk mee te gaan met de tijd en kiest voor een lijsttrekker met 'artificial intelligence'. LuckyTV kan namelijk onthullen dat Ploumen geen mens is, maar een robot. Of het ook zal leiden tot een klinkende verkiezingswinst, valt nog te bezien. Bekijk het fragment van LuckyTV hierboven. Je kunt alle video's van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook LuckyTV: Henk Krol worstelt live op tv met gigantisch stembiljet Bekijk deze video » LuckyTV: ‘treiteraar’ Meghan Markle bekent vreemdgaan en drugsgebruik Bekijk deze video » LuckyTV: Mark Rutte wordt onthoofd in campagnespotje van de VVD Bekijk deze video »
Humor :
LuckyTV: PvdA-lijsttrekker Lilianne Ploumen blijkt een robot te zijn

Robot
De Partij van de Arbeid blijkt namelijk mee te gaan met de tijd en kiest voor een lijsttrekker met 'artificial intelligence'. LuckyTV kan namelijk onthullen dat Ploumen geen mens is, maar een robot. Of het ook zal leiden tot een klinkende verkiezingswinst, valt nog te bezien.

Bekijk het fragment van LuckyTV hierboven. Je kunt alle video's van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op LuckyTV: PvdA-lijsttrekker Lilianne Ploumen blijkt een robot te zijn of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier