Kijk LIVE naar lijsttrekkersdebat EenVandaag (maandag 15 maart)

Kijk LIVE naar lijsttrekkersdebat EenVandaag (maandag 15 maart)

Kijk hierboven op maandag 15 maart vanaf 18.15 uur LIVE naar het lijsttrekkersdebat in EenVandaag.

Deze week vinden de Tweede Kamerverkiezingen plaats en in de aanloop naar die dag organiseert ook EenVandaag nog een lijsttrekkersdebat. Op maandag 15 maart kruisen zes lijsttrekkers de degens. Kunnen zij nog kiezers naar hun partij trekken?

Een-op-een
Naast een gezamenlijk debat met de lijsttrekkers van de zes partijen die het afgelopen jaar het grootste waren in de peilingen, vinden er ook een-op-eendebatten plaats. Deze rechtstreeks confrontaties gaan tussen:

  • Sigrid Kaag (D66) en Jesse Klaver (GroenLinks)
  • Wopke Hoekstra (CDA) en Lilianne Ploumen (PvdA)
  • Mark Rutte (VVD) en Geert Wilders (PVV)

Het EenVandaag Verkiezingsdebat is op maandag 15 maart om 18.15 uur te zien op NPO 1 en via de livestream hierboven. Je kunt daarna het EenVandaag Verkiezingsdebat terugkijken bij Gids.tv.

In 2017 koos EenVandaag voor een groot een-op-eendebat tussen Mark Rutte (VVD) en Geert Wilders (PVV). Dat debat kun je hieronder terugkijken.

Kijk LIVE naar <em>lijsttrekkersdebat EenVandaag</em> (maandag 15 maart) Kijk hierboven op maandag 15 maart vanaf 18.15 uur LIVE naar het lijsttrekkersdebat in EenVandaag. Deze week vinden de Tweede Kamerverkiezingen plaats en in de aanloop naar die dag organiseert ook EenVandaag nog een lijsttrekkersdebat. Op maandag 15 maart kruisen zes lijsttrekkers de degens. Kunnen zij nog kiezers naar hun partij trekken? Een-op-eenNaast een gezamenlijk debat met de lijsttrekkers van de zes partijen die het afgelopen jaar het grootste waren in de peilingen, vinden er ook een-op-eendebatten plaats. Deze rechtstreeks confrontaties gaan tussen: Sigrid Kaag (D66) en Jesse Klaver (GroenLinks) Wopke Hoekstra (CDA) en Lilianne Ploumen (PvdA) Mark Rutte (VVD) en Geert Wilders (PVV) Het EenVandaag Verkiezingsdebat is op maandag 15 maart om 18.15 uur te zien op NPO 1 en via de livestream hierboven. Je kunt daarna het EenVandaag Verkiezingsdebat terugkijken bij Gids.tv. In 2017 koos EenVandaag voor een groot een-op-eendebat tussen Mark Rutte (VVD) en Geert Wilders (PVV). Dat debat kun je hieronder terugkijken. Bekijk ook Pauw-debat: Geert Wilders WOEST op Rutte na opmerking over Dion Graus Bekijk deze video » Johan Derksen in Veronica Inside over debat Rutte vs. Wilders: "Je wint het niet van Wilders" Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar lijsttrekkersdebat EenVandaag (maandag 15 maart)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar lijsttrekkersdebat EenVandaag (maandag 15 maart) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier