Maandag in de 5 Uur Show: Patricia Paay, verkiezingen & Leo Blokhuis

Maandag in de 5 Uur Show: Patricia Paay, verkiezingen & Leo Blokhuis

Carolina Lo Galbo presenteert maandag weer een nieuwe aflevering van de 5 Uur Show. Dit zijn haar gasten en onderwerpen:

  • Mary-Jo de Leeuw over de impact van social media op de verkiezingen
  • Nieuwe MAX-docureeks In het hart van ons landgoed wordt besproken
  • Leo Blokhuis over 60 jaar popmuziek
  • Patricia Paay is de sidekick
  • Het laatste nieuws

Bekijk de aankondiging van de 5 Uur Show van maandag hieronder

Maandag in de <em>5 Uur Show</em>: Patricia Paay, verkiezingen &amp; Leo Blokhuis Carolina Lo Galbo presenteert maandag weer een nieuwe aflevering van de 5 Uur Show. Dit zijn haar gasten en onderwerpen: Mary-Jo de Leeuw over de impact van social media op de verkiezingen Nieuwe MAX-docureeks In het hart van ons landgoed wordt besproken Leo Blokhuis over 60 jaar popmuziek Patricia Paay is de sidekick Het laatste nieuws Bekijk de aankondiging van de 5 Uur Show van maandag hieronder De 5 Uur Show is elke werkdag om 17.00 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Laatste peilingen bij Humberto: 'VVD overal ruim aan kop' Bekijk deze video » Sigrid Kaag (D66) bij Koffietijd: "Blij met opwaartse beweging in peilingen" Bekijk deze video »
TV :
Maandag in de 5 Uur Show: Patricia Paay, verkiezingen & Leo Blokhuis

De 5 Uur Show is elke werkdag om 17.00 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maandag in de 5 Uur Show: Patricia Paay, verkiezingen & Leo Blokhuis of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier