Video: waarom stemt Femke Halsema niet op Jesse Klaver

Video: waarom stemt Femke Halsema niet op Jesse Klaver

Amsterdam heeft deze verkiezingen een heuse fietsstemstraat ingericht bij de RAI. Daar wil je als burgemeester uiteraard bij zijn. Femke Halsema: "Ik ben hier vandaag op de fiets naartoe gekomen om het te testen."

'Ik stem niet op Jesse Klaver'
Op wie gaat ze stemmen? "Daarvoor geldt het stemgeheim. Maar ik ga op een vrouw stemmen, omdat ik het heel belangrijk vind dat het aandeel van vrouwen in de poltiek groter wordt, dat het representatief is." Kortom: GroenLinks-voorman Jesse Klaver hoeft niet op haar stem te rekenen. Bekijk de video van De Telegraaf hieronder.

Video: waarom stemt Femke Halsema niet op <em>Jesse Klaver</em> Amsterdam heeft deze verkiezingen een heuse fietsstemstraat ingericht bij de RAI. Daar wil je als burgemeester uiteraard bij zijn. Femke Halsema: "Ik ben hier vandaag op de fiets naartoe gekomen om het te testen." 'Ik stem niet op Jesse Klaver'Op wie gaat ze stemmen? "Daarvoor geldt het stemgeheim. Maar ik ga op een vrouw stemmen, omdat ik het heel belangrijk vind dat het aandeel van vrouwen in de poltiek groter wordt, dat het representatief is." Kortom: GroenLinks-voorman Jesse Klaver hoeft niet op haar stem te rekenen. Bekijk de video van De Telegraaf hieronder. Bekijk ook Zien: Jesse Klaver zingt Brabant van Guus Meeuwis Bekijk deze video » Kijk LIVE naar lijsttrekkersdebat EenVandaag (maandag 15 maart) Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: waarom stemt Femke Halsema niet op Jesse Klaver


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: waarom stemt Femke Halsema niet op Jesse Klaver of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV