Zien: bewijs dat Marco Borsato en Leontine weer samen zijn

Zien: bewijs dat Marco Borsato en Leontine weer samen zijn

Patty Brard heeft een opmerkelijk nieuwtje in Shownieuws. Ze vertelt namelijk dat Marco Borsato en Leontine weer samen zouden zijn. Dit bericht is afkomstig van het tijdschrift 'Weekend', die foto's heeft waarop zij samen gespot zijn nadat ze een nacht samen doorgebracht hebben.

Zien: bewijs dat <em>Marco Borsato</em> en Leontine weer samen zijn Patty Brard heeft een opmerkelijk nieuwtje in Shownieuws. Ze vertelt namelijk dat Marco Borsato en Leontine weer samen zouden zijn. Dit bericht is afkomstig van het tijdschrift 'Weekend', die foto's heeft waarop zij samen gespot zijn nadat ze een nacht samen doorgebracht hebben. Auto's in de garageDe fotograaf had eerst zowel Leontine's auto als die van Marco gespot in de parkeergarage onder Marco's woning. Deze hebben de hele nacht hier gestaan. Vervolgens reden de twee, beiden in eigen auto, naar Leontine's huis. Marco hielp haar met haar weekendtas en ging vervolgens mee naar binnen. Volgens Patty Brard is dit het ultieme bewijs dat de twee weer herenigd zijn. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Marco Borsato bij Linda: "Het was zo donker, ik haatte mezelf om wat ik gedaan heb" Bekijk deze video » RTL Boulevard: "Marco Borsato en Leontine hebben samen vakantie gepland" Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: bewijs dat Marco Borsato en Leontine weer samen zijn

Auto's in de garage
De fotograaf had eerst zowel Leontine's auto als die van Marco gespot in de parkeergarage onder Marco's woning. Deze hebben de hele nacht hier gestaan. Vervolgens reden de twee, beiden in eigen auto, naar Leontine's huis. Marco hielp haar met haar weekendtas en ging vervolgens mee naar binnen. Volgens Patty Brard is dit het ultieme bewijs dat de twee weer herenigd zijn.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: bewijs dat Marco Borsato en Leontine weer samen zijn of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV