Trailer: Only the Brave met brandweerman Josh Brolin, woensdag bij RTL 7

Trailer: Only the Brave met brandweerman Josh Brolin, woensdag bij RTL 7

De dramafilm Only the Brave, gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de Granite Mountain Hotshots, is het verhaal van een eenheid van lokale brandweermannen. Door hun vastberadenheid, opoffering en drang om families, gemeenschappen en het land te beschermen worden zij een van de beste brandbestrijding teams in het land. Onder leiding van hoofdopzichter Eric Marsh, gespeeld door Josh Brolin, waken ze over levens, huizen en alles wat dierbaar is. Bekijk de trailer van Only the Brave hieronder.

Only the Brave is vanavond, woensdag 17 maart, om 20:29 uur te zien bij RTL 7. Je kunt Only the Brave streamen via Netflix.

Trailer: <em>Only the Brave</em> met brandweerman <em>Josh Brolin</em>, woensdag bij <em>RTL 7</em> De dramafilm Only the Brave, gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de Granite Mountain Hotshots, is het verhaal van een eenheid van lokale brandweermannen. Door hun vastberadenheid, opoffering en drang om families, gemeenschappen en het land te beschermen worden zij een van de beste brandbestrijding teams in het land. Onder leiding van hoofdopzichter Eric Marsh, gespeeld door Josh Brolin, waken ze over levens, huizen en alles wat dierbaar is. Bekijk de trailer van Only the Brave hieronder. Only the Brave is vanavond, woensdag 17 maart, om 20:29 uur te zien bij RTL 7. Je kunt Only the Brave streamen via Netflix. Bekijk ook The Irregulars vanaf 26 maart te zien bij Netflix: bekijk de officiële trailer Bekijk deze video » Un Triomphe vanaf 22 april te zien in bioscoop: bekijk de trailer Bekijk deze video »
Film :
Trailer: Only the Brave met brandweerman Josh Brolin, woensdag bij RTL 7


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Trailer: Only the Brave met brandweerman Josh Brolin, woensdag bij RTL 7 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV