Zien: Ali B in ijsbad: "Ik wil de eerste Marokkaanse Iceman worden"

Zien: Ali B in ijsbad: "Ik wil de eerste Marokkaanse Iceman worden"

Ali B is in een ijsbad gestapt met The Iceman en is helemaal om. Hoewel van het gezicht van de rapper af te lezen is dat hij het ontzettend koud heeft, vond hij het een mooie ervaring en wil Ali dit vaker gaan doen: "Ik heb 6 min met @iceman_hof in een ijsbad gezeten, wat een ongelofelijk inspirerende man. Ik ben overtuigd! Dit wordt een Lifestyle.. Ik wil de eerste Marokkaanse Iceman worden."

Bekijk hieronder de video die Ali B op Instagram deelt.

Zien: <em>Ali B</em> in ijsbad: &quot;Ik wil de eerste Marokkaanse Iceman worden&quot; Ali B is in een ijsbad gestapt met The Iceman en is helemaal om. Hoewel van het gezicht van de rapper af te lezen is dat hij het ontzettend koud heeft, vond hij het een mooie ervaring en wil Ali dit vaker gaan doen: "Ik heb 6 min met @iceman_hof in een ijsbad gezeten, wat een ongelofelijk inspirerende man. Ik ben overtuigd! Dit wordt een Lifestyle.. Ik wil de eerste Marokkaanse Iceman worden." Bekijk hieronder de video die Ali B op Instagram deelt. Bekijk ook We Want More: Bekijk auditie Mira - What A Wonderful World Bekijk deze video » Humberto gemist? Ali B & The Iceman over Wim Hof methode Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Ali B in ijsbad: "Ik wil de eerste Marokkaanse Iceman worden" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV