Onderzoek naar FVD-bijeenkomst Thierry Baudet om coronaregels: bekijk de beelden

Onderzoek naar FVD-bijeenkomst Thierry Baudet om coronaregels: bekijk de beelden

Thierry Baudet heeft zich weer eens niet aan de coronaregels gehouden, daarom komt er nu een onderzoek. Woensdag werd er op de verkiezingsavond een Forum Voor Democratie-bijeenkomst georganiseerd in het Westerpark in Amsterdam waar veel mensen op af waren gekomen.

Lees verder onder de video.

Onderzoek naar FVD-bijeenkomst Thierry Baudet om <em>coronaregels</em>: bekijk de beelden Thierry Baudet heeft zich weer eens niet aan de coronaregels gehouden, daarom komt er nu een onderzoek. Woensdag werd er op de verkiezingsavond een Forum Voor Democratie-bijeenkomst georganiseerd in het Westerpark in Amsterdam waar veel mensen op af waren gekomen. Lees verder onder de video. Thierry Baudet weer in problemen door negeren coronaregelsDe politie heeft meerdere keren een waarschuwing gegeven dat de mensen meer afstand moesten houden, maar op beelden is te zien dat hier niet bepaald naar is geluisterd. Het Openbaar Ministerie heeft nu laten weten onderzoek te doen naar dit evenement. Het is niet de eerste keer dat Baudet de coronamaatregelen negeert, in Urk schudde hij handen en werd niet genoeg afstand gehouden. Bekijk de beelden van de omstreden Forum Voor Democratie-bijeenkomst hierboven en hieronder. Compilatie verkiezingsuitslag: Sigrid Kaag danst op tafel, teleurstelling op links Bekijk deze video » Zien: Joost Eerdmans (JA21) dankt kiezers voor stem op "normaal, gezond rechts geluid" Bekijk deze video »
Politiek :
Onderzoek naar FVD-bijeenkomst Thierry Baudet om coronaregels: bekijk de beelden

Thierry Baudet weer in problemen door negeren coronaregels
De politie heeft meerdere keren een waarschuwing gegeven dat de mensen meer afstand moesten houden, maar op beelden is te zien dat hier niet bepaald naar is geluisterd. Het Openbaar Ministerie heeft nu laten weten onderzoek te doen naar dit evenement. Het is niet de eerste keer dat Baudet de coronamaatregelen negeert, in Urk schudde hij handen en werd niet genoeg afstand gehouden.

Bekijk de beelden van de omstreden Forum Voor Democratie-bijeenkomst hierboven en hieronder.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Onderzoek naar FVD-bijeenkomst Thierry Baudet om coronaregels: bekijk de beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier