Bekijk beelden van het Britney Spears-army: "Sinds de docu steeds meer fans"

Bekijk beelden van het Britney Spears-army: "Sinds de docu steeds meer fans"

De zangeres Britney Spears heeft al jaren geen nieuwe muziek uitgebracht, maar toch is ze nog steeds een van de meest besproken artiesten van het moment. Het Britney Spears-army wordt steeds groter: "Sinds de documentaire krijgt ze steeds meer fans", aldus Eric de Munck. Hij heeft de laatste details over het opmerkelijke leven van de zangeres.

Bekijk het RTL Boulevard-fragment over Britnsey Spears hieronder.

Bekijk beelden van het <em>Britney Spears</em>-army: &quot;Sinds de docu steeds meer fans&quot; De zangeres Britney Spears heeft al jaren geen nieuwe muziek uitgebracht, maar toch is ze nog steeds een van de meest besproken artiesten van het moment. Het Britney Spears-army wordt steeds groter: "Sinds de documentaire krijgt ze steeds meer fans", aldus Eric de Munck. Hij heeft de laatste details over het opmerkelijke leven van de zangeres. Bekijk het RTL Boulevard-fragment over Britnsey Spears hieronder. Bekijk ook Heftige beelden: Realityster Amanda Balk overvallen in woning Bekijk deze video » Eerlijke Fred van Leer in Hoge Bomen: "Mijn hele leven stond altijd al op z'n kop" Bekijk deze video »
TV :
Bekijk beelden van het Britney Spears-army: "Sinds de docu steeds meer fans"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk beelden van het Britney Spears-army: "Sinds de docu steeds meer fans" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier