Hilariteit 5 Tegen 5 om vraag: noem iets wat uitdroogt als het oud wordt

Hilariteit 5 Tegen 5 om vraag: noem iets wat uitdroogt als het oud wordt

In 5 Tegen 5 komt weer een vraag voorbij die op verschillende manieren kan worden opgevat. Als Gordon vraagt wat uitdroogt als het oud wordt, antwoordt de kandidate citroen. Al bekent ze dat dit niet het eerste was waar ze aan dacht, en daar moet Gordon hard om lachen.

Bekijk het fragment van 5 Tegen 5 in de video hieronder.

5 Tegen 5 is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kun de beste fragmenten en alle uitzendingen van 5 Tegen 5 terugkijken bij Gids.tv

Hilariteit <em>5 Tegen 5</em> om vraag: noem iets wat uitdroogt als het oud wordt In 5 Tegen 5 komt weer een vraag voorbij die op verschillende manieren kan worden opgevat. Als Gordon vraagt wat uitdroogt als het oud wordt, antwoordt de kandidate citroen. Al bekent ze dat dit niet het eerste was waar ze aan dacht, en daar moet Gordon hard om lachen. Bekijk het fragment van 5 Tegen 5 in de video hieronder. 5 Tegen 5 is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kun de beste fragmenten en alle uitzendingen van 5 Tegen 5 terugkijken bij Gids.tv 5 Tegen 5: Gordon lacht om fout antwoord van kandidaat Miranda Bekijk deze video » 5 Tegen 5 gemist? Gordon komt niet meer bij om antwoord over energiebesparing Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV