WNL: FvD moet volgens Hans Wiegel vooral uit het kabinet blijven

WNL: FvD moet volgens Hans Wiegel vooral uit het kabinet blijven

Volgens VVD-erelid Hans Wiegel moet de VVD zeker niet om tafel met FvD. Dat zegt hij in het tv-programma WNL Op Zondag op NPO 1. “Forum voor Democratie heeft het natuurlijk wel goed gedaan tijdens de verkiezingen, maar ik ben het met de VVD eens dat ze niet met deze partij, en met Baudet, om de formatietafel gaan. Dat lijkt me gewoonweg niet verstandig. Ik heb overigens nog wel laatst contact gehad met Thierry Baudet.”

Bekijk de video van WNL op Zondag hieronder.

WNL: FvD moet volgens <em>Hans Wiegel</em> vooral uit het kabinet blijven Volgens VVD-erelid Hans Wiegel moet de VVD zeker niet om tafel met FvD. Dat zegt hij in het tv-programma WNL Op Zondag op NPO 1. “Forum voor Democratie heeft het natuurlijk wel goed gedaan tijdens de verkiezingen, maar ik ben het met de VVD eens dat ze niet met deze partij, en met Baudet, om de formatietafel gaan. Dat lijkt me gewoonweg niet verstandig. Ik heb overigens nog wel laatst contact gehad met Thierry Baudet.” Bekijk de video van WNL op Zondag hieronder. Hans Wiegel bij WNL: "Ongepast dat Sigrid Kaag zich over avondklok uitsprak" Bekijk deze video »
TV :
WNL: FvD moet volgens Hans Wiegel vooral uit het kabinet blijven


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op WNL: FvD moet volgens Hans Wiegel vooral uit het kabinet blijven of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier