Animatieserie Invincible vanaf vrijdag op Prime Video, bekijk de trailer

Animatieserie Invincible vanaf vrijdag op Prime Video, bekijk de trailer

De volwassen geanimeerde superhelden show die draait om de zeventien-jarige Mark Grayson (Steven Yeun), die net als elke andere jongen van zijn leeftijd is - behalve dat zijn vader de meest krachtige superheld op de planeet is, Omni-Man (J.K. Simmons). Maar als Mark zijn eigen krachten ontwikkelt, ontdekt hij dat zijn vaders nalatenschap misschien niet zo heroïsch is als het lijkt.

Animatieserie <em>Invincible</em> vanaf vrijdag op Prime Video, bekijk de trailer De volwassen geanimeerde superhelden show die draait om de zeventien-jarige Mark Grayson (Steven Yeun), die net als elke andere jongen van zijn leeftijd is - behalve dat zijn vader de meest krachtige superheld op de planeet is, Omni-Man (J.K. Simmons). Maar als Mark zijn eigen krachten ontwikkelt, ontdekt hij dat zijn vaders nalatenschap misschien niet zo heroïsch is als het lijkt. Bekijk de trailer hierboven. Lees hier waar je vanaf 26 maart Invincible seizoen 1 kunt streamen. Bekijk ook Nieuwe satirische serie TRECX vanaf 1 maart op Prime Video, bekijk de trailer Bekijk deze video » Eric de Munck in RTL Boulevard over streamingdiensten: "Oude meuk reden voor abonnement" Bekijk deze video »
Trailer :
Animatieserie Invincible vanaf vrijdag op Prime Video, bekijk de trailer

Bekijk de trailer hierboven. Lees hier waar je vanaf 26 maart Invincible seizoen 1 kunt streamen.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Animatieserie Invincible vanaf vrijdag op Prime Video, bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier