Justine Marcella in RTL Boulevard over positief artikel prins William

Justine Marcella in RTL Boulevard over positief artikel prins William

Prins William en zijn geliefde Kate zijn in april alweer tien jaar getrouwd. In het teken daarvan gaat de Britse The Sunday Times op onderzoek uit naar de plannen van William voor de toekomst. Een positief stuk over de prins, dat komt in deze tijd erg goed uit. Justine Marcella reageert: "Ik denk dat William wel een sprintje kon gebruiken. Ik vond het zelf wel goed om te zien dat hij ook wel inhoudelijke kanten heeft."

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

Justine Marcella in <em>RTL Boulevard</em> over positief artikel <em>prins William</em> Prins William en zijn geliefde Kate zijn in april alweer tien jaar getrouwd. In het teken daarvan gaat de Britse The Sunday Times op onderzoek uit naar de plannen van William voor de toekomst. Een positief stuk over de prins, dat komt in deze tijd erg goed uit. Justine Marcella reageert: "Ik denk dat William wel een sprintje kon gebruiken. Ik vond het zelf wel goed om te zien dat hij ook wel inhoudelijke kanten heeft." Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.
TV :
Justine Marcella in RTL Boulevard over positief artikel prins William


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Justine Marcella in RTL Boulevard over positief artikel prins William of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV