Humberto: The Streamers blikken terug op Carre-concert

Humberto: The Streamers blikken terug op Carre-concert

Meer dan 1 miljoen muziekliefhebbers keken dit weekend naar het online-concert van de gelegenheidsband The Streamers, vanuit Theater Carré. Enkele van de deelnemende artiesten, Guus Meeuwis, Diggy Dex, Roel van Velzen & Thomas Acda, blikten zondagavond met Humberto Tan terug op het succesvolle evenement.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 21 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 21 maart terugkijken bij Gids.tv.

Humberto: <em>The Streamers</em> blikken terug op Carre-concert Meer dan 1 miljoen muziekliefhebbers keken dit weekend naar het online-concert van de gelegenheidsband The Streamers, vanuit Theater Carré. Enkele van de deelnemende artiesten, Guus Meeuwis, Diggy Dex, Roel van Velzen & Thomas Acda, blikten zondagavond met Humberto Tan terug op het succesvolle evenement. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 21 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 21 maart terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Humberto: The Streamers blikken terug op Carre-concertActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV